Homestay Kolam Renang Bandar Melaka

Mutiara Alai Homestay Melaka (Homestay Kolam Renang Melaka)


Kolam Renang



Kawasan Berpagar



Tempat parking yang berpagar dan selamat untuk penghuni homestay


Wakaf  dinaiktarafkan ke dewan kecil




Taman permainan untuk kanak-kanak 





Kolam renang yang luas dan selesa yang telah dinaik taraf oleh pihak homestay kami


Kolam renang yang luas dan selesa 

 Katil King

Mutiara Alai Homestay 2019

Sis, korang nak lepak kat Mutiara Alai Homestay 2019 ni, confirm puas hati! 😎🏑 Buat yang nak cuti-cuti Malaysia style, ni tempat yang kena check out. Jom tengok apa ada:

🌴 Konsep Chalet (1 Bilik & 1 Bilik Air)🌴
Korang takyah risau, ada 8 unit chalet. Kalau kumpul ramai-ramai, boleh amik semua, terus jadi private pool! πŸŽ‰

🏊 Swimming Pool On Deck 🏊‍♀️
Memang tak complete kalau tak masuk kolam renang. Ada kolam mandi budak-budak lagi taman permainan best. Tapi jangan main-main, keselamatan tanggungjawab kita sendiri tau. Ni tambah seri lagi kat tempat ni.

πŸ•Œ Muslim-Friendly to The MaxπŸ•Œ
Korang punya keselesaan adalah keutamaan. Kemudahan, makanan - semuanya halal. So, takyah risau pasal tu.

πŸŒ† Dekat Dengan Bandar MelakaπŸŒ†
Takde nak pening-pening cari tempat menarik, sebab Bandar Hilir cuma 6km je dari sini. Jadi, nak explore Melaka pun senang, takyah nak terperap lama dalam keta.

🏨 Bilik Selesa Sesuai untuk 4 Orang 🏨
Bilik dia luas, selesa, dan tentunya berhawa dingin. Ada air panas, TV, ketuhar, dan yang penting - katil king size besar giler, boleh muat 3 orang tau. Mandi pun takyah risau, ada tuala dan sabun siap sedia.

🍒 BBQ & Dapur Wakaf 🍒
Korang nak BBQ, ada set dan dapur yang disediakan. So, boleh bakar-bakar ayam ke, daging ke, apa-apa je. Tempat wakaf ni pun seronok kalau nak lepak-lepak sambil makan.

πŸš— Senang Nak Parking πŸš—
Tempat parking luas, takyah risau kena park jauh-jauh. Keselamatan keta pun ada jaga.

Jadi, kalau korang minat nak rileks-rileks kat Melaka, ala-ala macam stay dalam chalet serba ada, Mutiara Alai Homestay ni pilihan terbaik. Terus contact Azie kat 013-6300271 atau boleh terjah link ni: [http://mutiaraalaihomestay.wasap.my/] 

Jangan lepaskan peluang, cuti-cuti Malaysia dekat tempat best ni! #MutiaraAlaiHomestayMelaka #HomestayMelaka #HomestayDekatDenganBandarHilir #HomestayAdaKolamRenang #MelakaBandarBersejarah #CutiCutiMalaysia #DestinasiPercutianMelaka 🌴🌞🏊‍♂️🍒

Ulasan

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. 8 of the Best Baccarat Sites in the UK - Wire & Video
    8 of the 바카라 Best Baccarat Sites in the UK · Baccarat. £3,500. bet365. bet365. bet365. 카지노 bet365. Betfair. 바카라 Betfair. bet365. bet365. bet365. bet365. Betway.

    BalasPadam

Catat Ulasan